Strana SMER - SD
TB SMER - SD:
1) Enormné zdražovanie
2) Je šokujúce, že po Lipšicovom rozhovore všetci mlčia.
Komentáre
-
TB strany SMER - SD na témy: Probanková koalícia, Kováčik, Prieskumy a ich výpovedná hodnota
https://www.youtube.com/watch?v=lMoP1aSIEeQ
Markiza, DennikN ... fake news3 -
Róbert Fico: V týchto ťažkých časoch nekopeme za stranícke záujmy, ale za Slovensko!
"Nikdy by som neveril, že dnes, keď si pripomíname 30 rokov od prijatia Deklarácie o zvrchovanosti, Ústavy SR, aj vzniku samostatného štátu Slovenskej republiky, budeme bojovať o to najzákladnejšie - o demokraciu, právny štát, sociálny štát a sociálny dialóg. Koniec tejto vlády musí prísť čo najskôr, preto som dnes pozval odbory, aby sa pripojili a podporili petičnú akciu na referendum o predčasných voľbách."https://www.youtube.com/watch?v=8PAb6W1BokI
4 -
Fico označil Ukrajinu za najskorumpovanejšiu krajinu, ktorú riadia zbohatlíci: Jej vstup do EÚ je na dlhé roky
Odporúčanie Európskej komisie (EK) udeliť kandidátsky štatút Ukrajine označil líder Smeru-SD Robert Fico za politické rozhodnutie, samotný vstup krajiny do Európskej únie je podľa neho otázka dlhých rokov. Ukrajinu označil za najskorumpovanejšiu krajinu, ktorú riadia zbohatlíci.
"Je to čisto politické rozhodnutie, ktoré nemá v tomto okamihu žiadny význam komentovať. Ale jedna vec je odporúčanie Európskej komisie, druhá vec je postoj veľkých štátov," povedal. Tie podľa neho jasne naznačujú, že nie sú nadšené tým, aby sa Ukrajina okamžite stala členom Únie. "Je to krajina, ktorá je v hroznom stave. Ak si myslíte, že Francúzi, Nemci a ďalší sú pripravení za každú cenu zase zo spoločných peňazí ísť do ďalšieho štátu a pomáhať, ste na veľkom omyle. Politické gesto je urobené, ale realita vstupu do Únie je otázka dlhých rokov," uzavrel.
https://www.topky.sk/cl/10/2332051/Fico-oznacil-Ukrajinu-za-najskorumpovanejsiu-krajinu--ktoru-riadia-zbohatlici--Jej-vstup-do-EU-je-na-dlhe-roky?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=topky5 -
Smer podporil káder mimo smeru pre voľby do BB kraju.
Vyzerá to na kádrové výťahy pre odborných ľudí.
https://banskabystrica.zoznam.sk/kandidatom-na-predsedu-banskobystrickeho-kraja-je-aj-adrian-polony/
4 -
No pre doplnenie obrazu o Smere Vsm odporucam tento rozhovor Blahu pre TV Slovan. Pre mna je to hodne sklamaním, jeho postoj k špeciálnej operácii (že to mali riešiť diplomatickou cestou, že nevyčerpali možnosti). Schvalne si vypočuje, čo hovorí o tých biolaboratoriach a comu to prirovnava. A toto je ten vzdelaný káder. Jedine s čím suhlasim, že vo vojne prehrávajú občania.
Vôbec aj k celej ruskiade sa mohol postaviť inak, a vôbec. No pre mna prekvapivé, nie zrovna milé. Kto má menej casu, cca od 40 min.
https://t.me/televiziaslovan/453 -
@dusan povedal/-a:
Blaha to povedal jasne. Ja som marxista.Fico pravdepodobne (neviem či vedome) ide podľa princípu priateľov si drž blízko a nepriateľov ešte bližšie (preto je Blaha súčasťou vedenia Smeru).
Bláhu používa ako kladivo na liberalistov. Jedna ideológia proti druhej.
Blaha je niečo ako Matovičov protipól. Ideologicky sú každý na opačnej strane, ale používajú rovnakú psychológiu boja. Informačne sa snažia svojho protivníka roztrhať v zuboch. V tomto sú rovnakí.
Podľa mňa aj to je dôvod, prečo Fico Blahu využíva. Blaha je ako ľadoborec proti tejto bande, používa ich propagačné metódy proti nim. V období, keď je smer v opozícii, sa takýto bojovník hodí. Druhá vec je, či bude mať čo ponúknuť, keď sa Smer dostane k moci. Pretože vláda je hlavne o kádroch, ak má Slovensku a jej občanom reálne pomôcť.8 -
Robert ide...
podla mna jedno z tych najlepsich jeho videi, len tak dalej
VEĽKÍ HRÁČI V EÚ ZAČÍNAJÚ CHÁPAŤ, ŽE SI SANKCIAMI PROTI RUSKU VNÚTENÝMI USA STRELILI DO BOKU.https://www.youtube.com/watch?v=hfjpiej2hWM
7 -
PUKLO BY IM SRDCE
29.07.2022 BLOGY, FACEBOOK
Americkí poskokovia v prezidentskom paláci, vo vláde a liberálnych médiách úmyselne nesledujú americký mediálny priestor. „Pukvo by im srdco“, keby zistili, čo sa tam hovorí o vojne na Ukrajine.Pri tvorbe mojich názorov na rôzne udalosti študujem všetky prístupné zdroje. Od amerických, cez európske, až po čínske a ruské. Už aj niektoré slovenské médiá (nie liberálne) urobili odkaz na príspevok amerického právnika, ekonóma a investora Jamesa Rickardsa „Needless Death and Misery“ (Zbytočná smrť a mizéria) z 12. júla 2022. Tento Američan pravidelne sa objavujúci v najznámejších amerických médiách a novinách si dovolil napísať, okrem iného, toto:
„Takmer všetko, čo ste počuli o vojne na Ukrajine z amerických médií za marec, apríl a máj (2022), bola lož.“
„Vyrokovaná dohoda, ktorá bude viesť k ruskej kontrole Krymu a po rusky hovoriacich častí východnej Ukrajiny je pravdepodobne najrealistickejšie možné riešenie ako ukončiť vojnu. Ale USA nechcú vojnu skončiť.“
„Rusko nevyhráva vojnu len na zemi. Vyhráva globálnu finančnú a ekonomickú vojnu otvorenú Bidenom a európskymi spojencami.“
„Bidenove ekonomické sankcie majú opačný účinok a poškodzujú USA a Európu podstatne viac ako poškodzujú Rusko.“
„O vojne na Ukrajine píšem úprimne od začiatku... Nie preto, že som pro-ruský – nie som. Som za pravdu. A žiadnym spôsobom neobhajujem ruskú inváziu (hoci jej rozumiem.)“
„Dokonca aj Bloomberg a The New York Times začínajú pripúšťať, že vojna je pre Ukrajinu stratená...“
James Rickards svoje názory ďalej podporuje silnými argumentami. Keď niekto na Slovensku povie len desatinu z toho, čo sa začína objavovať v americkom priestore, musí byť umlčaný a keď to nefunguje, zatvorený. Demokracia a sloboda prejavu dostáva na Slovensku na frak ako nikdy a nikde.
Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/
Robert Fico
26. júl o 15:53 ·
Vážení priatelia,
veľmi nerád by som prejavil neúctu k iným udalostiam, ale za najpodstatnejšie dnes považujem, že konečne trochu prší.
Napriek tomu mi dovoľte tri krátke stanoviská:
1. Blahoželám V. Mečiarovi k životnému jubileu. V rokoch 2006 – 2010 sme mali vo vládnej koalícii veľmi korektné vzťahy. Rád by som požiadal všetkých, ktorí aj dnes pociťujú potrebu naviezť sa do V. Mečiara, aby nezabudli akú pozitívnu úlohu zohral pri vzniku SR 1. 1. 1993.
V. Mečiar má na mňa ťažké srdce, že som v rokoch 2016 – 2018 podľahol tlaku koaličných partnerov a súhlasil som so zrušením jeho amnestií z 90-tych rokov. Vždy som ako právnik tvrdil, že amnestie, hoci boli morálnym bahnom, sú právne nezrušiteľné. Napriek tomu som prikývol na ich zrušenie, čo považujem za veľkú chybu v mojej dlhoročnej politickej kariére. Vždy som bol konzistentný v názoroch, tu som urobil zlú výnimku.
2. Ukrajinský úrad pre dezinformácie ma vyhlásil za dezinformátora, lebo mám na rozdiel od slovenskej vlády iný názor na vojnu na Ukrajine. Presnejšie povedané, každý, kto má iný názor ako ukrajinský prezident, je zločinec. Taká je liberálna demokracia, aj na Slovensku. Keď máte iný názor, najskôr sa Vás snažia umlčať mediálne a kompromitovať, keď to nefunguje, tak Vás zatvoria.
Na Ukrajine je vojna medzi USA a Ruskom a Ukrajina je pod absolútnou kontrolou USA. O tejto vojne Ukrajina, USA, Rusko, EÚ a osobitne slovenské médiá a vládni politici povedali toľko nepravdivých informácií, že z nej z pohľadu objektivity urobili jednu z najnedôveryhodnejších svetových udalostí. Nie som ani na strane USA, ani na Ukrajiny, či Ruska, som na strane Slovenska, zdravého rozumu a pravdy.
3. Dnes bola mimoriadna Rada EÚ pre energetiku, kde politicky schválili dobrovoľné znižovanie spotreby plynu v členských štátoch EÚ o 15 percent na najbližších osem mesiacov s tým, že za určitých podmienok sa dobrovoľnosť môže zmeniť na povinnosť. Je to reakcia EÚ na znižovanie dodávok ruského plynu do Európy, čo je dôsledkom sankčnej politiky EÚ voči Rusku. Ide o jedno z najcitlivejších rozhodnutí EÚ v energetickej politike, ktoré môže mať fatálne dopady na ekonomiku a domácnosti. Členské štáty EÚ sa na dnešnú diskusiu a rozhodnutie vážne pripravovali, mnohé krajiny si vyrokovali vážne ústupky.
Slovensko je krajina s obrovským rozsahom plynofikácie a prístupom domácností k plynu. Čakajú nás krušné chvíle, lebo EÚ sa nechala zatiahnuť Spojenými štátmi a Veľkou Britániou do vojny medzi USA a Ruskom na Ukrajine a slovenská vláda je vo vojenskej podpore Ukrajiny ako odtrhnutá z reťaze.7 -
ŠTBáci sa pri politických procesoch snažili zachovať aspoň formu, Matovičovej NAKA a ÚŠP už ani len na forme nezáleží
https://www.facebook.com/robertficosk/videos/628045462010006
1 -
Nie Rusko, ale Ukrajina prerušila dodávky ropy na Slovensko, vyhlásil Fico
Nie Rusko, ale Ukrajina prerušila dodávky ropy na Slovensko cez južnú vetvu ropovodu Družba. V reakcii na prerušenie dodávok ruskej ropy to v utorok na sociálnej sieti zdôraznil predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico.
Ukrajina tak podľa neho splnila svoje hrozby z minulosti, že môže ako tranzitná krajina prerušiť dodávky energetických surovín do Európy.
"Rusko zaplatilo za tranzit svojej ropy za mesiac august už v júli tohto roku, ale Ukrajina platbu neprijala," povedal Fico. Ukrajinská strana podľa neho odmietnutie platby odôvodnila sankciami Európskej únie voči Rusku. Fico sankcie voči Rusku za inváziu na Ukrajinu opäť odmietol. "Nefungujú. Najviac poškodzujú také krajiny, ako je Slovensko," povedal. Ukrajina podľa expremiéra, navyše, musela mať prerušenie dodávok ruskej ropy "Západom posvätené".9 -
Čo týždeň dal resp. mnohým aj vzal:
4 -
Aj výživná diskusia s novinármi na tému: Čaputová kryje policajnú mafiu
1 -
Peter MMXX povedal/-a: Aj výživná diskusia s novinármi na tému: Čaputová kryje policajnú mafiu
Cela tlacovka vyborna, akurat Kalinak nevyzera velmi zdravo. Nejaky je vychudnuty.
1 -
Toto je tiez zaujimave, sice to nieje tlacovka SMERu, a aj ked nemenuju, tak dakuju smerackym poslancom za zvolanie schodze. Lady sa lamu, ked uz aj Viskupic vidi kam to ide a potvrdzuje mi to spravy odinakial, ze smeraci su jedinou pouzitelnou stranou, resp. jedini pouzitelni, pragmaticky politici
3 -
Kancelar povedal/-a: akurat Kalinak nevyzera velmi zdravo
Judita Laššaková v jednom z vysielani, tuším na infovojne,spominala, že v čase Kaliňakovho stíhania nebrali ohľad na jeho vážny zdravotný stav
1 -
Tlačovka SMERu, ako reakcia na Hamranovu dnešnú tlačovku
1 -
Malina povedal/-a: pravdepodobne zne "urodu" spojej dlhodobej prace pre podporu DE
Alebo sa oč.ovanie podpisalo
0 -
Čo sa nezmestilo na tlačovku X. Povaleči z kaváren, do polí a továren
https://www.facebook.com/robertficosk/videos/1315460512737174
1 -
Aj Boris Zala vďačí za svoj politický úspech strane Smer. Bol jej členom a aj vďaka tomu bol europoslancom dve volebné obdobia. Dnes sa však pohybuje v blízkosti Petra Pellegriniho. V rozhovore, ktorý poskytol denníku N mal niekoľko vyjadrení, ktoré nie je možné nechať bez komentára. Tu je druhé z nich.
https://m.youtube.com/watch?v=AavxzG61lJc
Prvé bolo komentované tu:
0 -
2
-
Robo ides... 👍️
Fico MUSEL reagovať na výroky Orbána o Slovensku: NA VINE je ale niekto iný
2 -
Tlačovka SMERU - Čurilovci, Santusová, otvorený list Odórovi
0 -
0
Kategórie